Directoarea unei firme din Capitala a ramas fara bijuteriile in valoare de aproape un miliard de lei vechi, dupa ce a fost jefuita de propriul nepot. Tanarul, acuzat de furt, a folosit o parte din acestea ca plata pentru "serviciile" prestate de o pr
Directoarea unei firme din Capitala a ramas fara bijuteriile in valoare de aproape un miliard de lei vechi, dupa ce a fost jefuita de propriul nepot. Tanarul, acuzat de furt, a folosit o parte din acestea ca plata pentru "serviciile" prestate de o prostituata. Potrivit politistilor bucuresteni, bijuteriile din aur au disparut din locuinta femeii in perioada 1-10 august a.c. In urma investigatiilor facute de anchetatori, s-a stabilit ca autorul furtului este chiar nepotul femeii, Radu R., 19 ani, care avea acces permanent in locuinta. Tanarul a dat o parte din bijuterii unei prostituate pe care a cunoscut-o prin intermediul unui anunt dintr-un ziar, ca plata pentru intretinerea de relatii sexuale. Celelalte bijuterii le-a depus la o casa de amanet, iar banii pe care i-a luat i-a cheltuit.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.