Presedintele Camerei Nationale a Taximetristilor din Romania (CNTR), Ioan Bivolaru, si-a prezentat ieri demisia din functia pe care o detinea inca de la infiintarea asociatiei. Decizia survine ca urmare a faptului ca, la sedinta Consiliului Director
Presedintele Camerei Nationale a Taximetristilor din Romania (CNTR), Ioan Bivolaru, si-a prezentat ieri demisia din functia pe care o detinea inca de la infiintarea asociatiei. Decizia survine ca urmare a faptului ca, la sedinta Consiliului Director al CNTR, a reiesit faptul ca se doreste o mai puternica implicare a membrilor CNTR in activitatea de coordonare a activitatii taxi, o conlucrare mai stransa cu autoritatile pentru aplicarea prevederilor legale si, de asemenea, respectarea statutului de independenta si de neimplicare in sfera politicului a activitatii de taximetrie. Preluarea conducerii Camerei va fi facuta de catre prim-vicepresedintele Ilie Anghel, care urmeaza sa conduca activitatea CNTR pana la viitoarea Adunare Generala din decembrie 2005, cand vor avea loc alegeri pentru functia de presedinte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.