Vicepresedintele Colegiului Farmacistilor din Bucuresti, Ion Uivarosi, a declarat ieri ca, in curand, banalele aspirine vor costa mult mai mult, motivul fiind reducerea preturilor la medicamentele de pe lista compendatelor, dar inca nu s-a stabilit c
Vicepresedintele Colegiului Farmacistilor din Bucuresti, Ion Uivarosi, a declarat ieri ca, in curand, banalele aspirine vor costa mult mai mult, motivul fiind reducerea preturilor la medicamentele de pe lista compendatelor, dar inca nu s-a stabilit cand si cu cat se vor scumpi medicamente precum aspirina, paracetamolul si altele din gama celor care nu necesita reteta.
Motivul clar definit de Uivarosi este ieftinirea de 11 la suta impusa de Ministerul Sanatatii pentru medicamentele care se elibereaza pe baza de reteta compensata sau gratuita.
''Noi am fost obligati sa ieftinim, mi se pare normal sa putem scumpi medicamentele uzuale'', a declarat ieri Ion Uivarosi, vicepresedintele Colegiului Farmacistilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.