Reforma in justitie merge intr-o directie buna. Vicepresedintele Comisiei Europene, Franco Frattini, responsabil pentru Justitie, Libertate si Securitate, a remarcat evolutia pozitiva a sistemului coordonat de Monica Macovei. Oficialul european incep
Reforma in justitie merge intr-o directie buna. Vicepresedintele Comisiei Europene, Franco Frattini, responsabil pentru Justitie, Libertate si Securitate, a remarcat evolutia pozitiva a sistemului coordonat de Monica Macovei. Oficialul european incepe astazi o vizita oficiala de doua zile in Romania. "Doresc in special sa discut cu ministrul Macovei despre reforma justitiei si pasii realizati in lupta anticoruptie, pentru ca acestea sunt doua domenii in care am observat un numar considerabil de evolutii pozitive. Voi fi foarte interesat sa aflu care sunt eforturile ce se fac pentru asigurarea punerii in aplicare a acestora, astfel incat rezultatele sa se vada cat mai curand", a spus Frattini.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.