La Uzina Mecanica Sadu a avut loc un accident colectiv de munca, ieri, la ora 12.00, care s-a soldat cu 4 persoane grav ranite, acestea aflandu-se, in momentul de fata, sub ingrijiri medicale, informeaza un comunicat de presa emis de Ministerul Econo
La Uzina Mecanica Sadu a avut loc un accident colectiv de munca, ieri, la ora 12.00, care s-a soldat cu 4 persoane grav ranite, acestea aflandu-se, in momentul de fata, sub ingrijiri medicale, informeaza un comunicat de presa emis de Ministerul Economiei si Comertului (MEC). Accidentul de munca s-a produs in atelierul de aspectare si control dimensional al capselor de initiere pentru munitie de infanterie. Pentru elucidarea cauzelor si imprejurarilor care au dus la producerea acestui accident a fost constituita, la nivelul MEC - CN Romarm - UM Mija - UM Cugir, o comisie de ancheta care isi va desfasura activitatea la sediul UM Sadu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.