Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a anuntat, ieri, ca introducerea votului electronic la Camera va mai dura doua-trei saptamani, pentru rezolvarea unor probleme tehnice. Declaratia sa vine ca raspuns la reprosurile deputatului PNL Ioa
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a anuntat, ieri, ca introducerea votului electronic la Camera va mai dura doua-trei saptamani, pentru rezolvarea unor probleme tehnice. Declaratia sa vine ca raspuns la reprosurile deputatului PNL Ioan Ghise, care a anuntat ca daca aceasta problema nu se va rezolva in doua saptamani, va intra in greva japonez.
Nastase a spus ca unele dintre echipamentele necesare pentru sistemul de vot electronic nu au sosit inca, din cauza ca licitatia s-a incheiat in vara. El a aratat ca mai este nevoie de o perioada de testare de "vreo" doua saptamani, pentru a nu aparea probleme.
Pe langa explicatiile tehnice, Nastase a trimis si cateva sageti ironice catre deputatul liberal. "Vreau sa-i aduc aminte domnului Ghise ca eu am mai facut un sistem de vot cand eram presedinte al Camerei in cladirea din Dealul Mitropoliei si este adevarat ca atunci unii dintre colegii dansului si ai mei au sabotat sistemul si introduceau ace de gamalie in firele electrice care duceau la sistemul de numarare. Dar sunt convins ca domnul Ghise nu va avea astfel de preocupari in momentul in care vom introduce noul sistem aici", a mai spus seful Camerei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.