pericolul se indreapta spre Tandarei. Acolo e asteptata viitura cu sufletul la gura, pentru ca dupa cum spun specialistii, in dimineata asta, pe la orele 10.00, apele raului vor atinge varful de sarcina. "Scapam sau nu scapam?", se intreaba oameni
pericolul se indreapta spre Tandarei.
Acolo e asteptata viitura cu sufletul la gura, pentru ca dupa cum spun specialistii, in dimineata asta, pe la orele 10.00, apele raului vor atinge varful de sarcina. "Scapam sau nu scapam?", se intreaba oamenii din Bora, Cosambesti, Ghimbasani, Saveni. Acelasi lucru se intreaba si militarii aflati in stare de alarma de gradul doi. Daca apele nu se vor revarsa peste digul incropit din saci de nisip si pamant, zonele riverane Ialomitei intre Slobozia si Tandarei vor scapa de inundatii. Caz fericit in care autoritatile vor slabi gradul de alarma la nivelul unu, militarii munciti non-stop in ultimul timp putand sa-si vada propriile familii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.