Decizia a fost luata la initiativa lui Attila Gasparik, vicepresedintele CNA, care a cerut vizionarea spotului in cadrul sedintei de marti. Automobile Dacia a anuntat ieri ca va cere casei de productie care a realizat spotul sa rectifice mesajul p
Decizia a fost luata la initiativa lui Attila Gasparik, vicepresedintele CNA, care a cerut vizionarea spotului in cadrul sedintei de marti.
Automobile Dacia a anuntat ieri ca va cere casei de productie care a realizat spotul sa rectifice mesajul promotional. Spotul la care se face referire a fost realizat in Spania de catre regizorul ultimei serii de filme James Bond.
Pornind de la cazul Logan, Mircea Sorin Moldovan, membru CNA, a propus si oprirea spotului la coniacul Unirea, pentru ca un personaj opreste trenul pentru ca un altul sa cumpere coniac. Presedintele CNA, Ralu Filip, a apreciat ca "ideea de a opri trenul ca sa bei reprezinta un comportament imoral". si acest spot a fost oprit de la difuzare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.