"Imobilul e insalubru, iar ploile au contribuit la degradarea lui. La sfarsitul saptamanii trecute, au inceput sa cada bucati din tavan. in ultimul moment am scos din casa un copil al strazii, care se adapostea acolo", ne-a spus Cristian Petreanu, pr
"Imobilul e insalubru, iar ploile au contribuit la degradarea lui. La sfarsitul saptamanii trecute, au inceput sa cada bucati din tavan. in ultimul moment am scos din casa un copil al strazii, care se adapostea acolo", ne-a spus Cristian Petreanu, proprietarul unui magazin din apropiere. intr-o alta zona a Bucurestiului, in sectorul 4, o familie a ramas fara adapost, dupa ce cladirea veche s-a facut una cu pamantul.
"Am ramas pe drumuri cu 6 copii. Nu mai am nimic, totul e ingropat sub daramaturi. De sambata stau cu copiii pe la vecini si nimeni nu ma ajuta", ni s-a plans Lixandra Mihai.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.