Bulgarii vor avea parte in octombrie de un Raport de tara mai critic decat cele anterioare, a declarat, ieri, Jeffrey van Orden, raportorul pentru Bulgaria al Parlamentului European. Totusi, a precizat oficialul european, probabil ca acest raport nu
Bulgarii vor avea parte in octombrie de un Raport de tara mai critic decat cele anterioare, a declarat, ieri, Jeffrey van Orden, raportorul pentru Bulgaria al Parlamentului European. Totusi, a precizat oficialul european, probabil ca acest raport nu va contine si o recomandare finala. Desi Comisia Europeana este presata sa fie mai critica in evaluarile pe care le face Bulgariei, probabil ca raportul din octombrie nu va contine si o recomandare de amanare a aderarii vecinilor nostri de la sud de Dunare, a apreciat van Orden. Conform oficialului european, unele tari UE, in special Germania, insista pentru amanarea extinderii Uniunii, insa, a subliniat el, o decizie in acest sens va fi luata doar la inceputul anului viitor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.