Complexul Iulius Mall din Timisoara va fi inaugurat in prima jumatate a lunii octombrie, acesta fiind al doilea proiect al companiei Iulius Group din Iasi, detinuta de omul de afaceri Iulian Dascalu. "Iulius Mall Timisoara are o suprafata totala de c
Complexul Iulius Mall din Timisoara va fi inaugurat in prima jumatate a lunii octombrie, acesta fiind al doilea proiect al companiei Iulius Group din Iasi, detinuta de omul de afaceri Iulian Dascalu. "Iulius Mall Timisoara are o suprafata totala de circa 70.000 de metri patrati, din care 40.000 de metri patrati reprezinta zona de magazine. Investitia pentru realizarea acestui proiect se ridica la circa 40 milioane de euro", a declarat, ieri, arhitectul sef al Primariei Timisoara, Radu Radoslav. Lucrarile de constructie a mall-ului, situat intr-o zona semicentrala a Timisoarei, au inceput in 2004. Conform unor declaratii anterioare ale proprietarului, complexul urmeaza sa fie extins in viitor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.