Compania Prolemn din Reghin, detinuta de grupul turcesc Kastamonu Entegre, si-a majorat capitalul social cu 15 milioane de dolari (41,9 milioane de lei noi), pana la 31,5 milioane de dolari (95,6 milioane de lei noi), a declarat Bodu Zoltan, avocat i
Compania Prolemn din Reghin, detinuta de grupul turcesc Kastamonu Entegre, si-a majorat capitalul social cu 15 milioane de dolari (41,9 milioane de lei noi), pana la 31,5 milioane de dolari (95,6 milioane de lei noi), a declarat Bodu Zoltan, avocat in cadrul firmei, citat de Mediafax.
"Prin acest aport de capital se vor continua investitiile angajate la preluarea fabricii de la Reghin, in valoare de 75 de milioane de dolari", a precizat Bodu. Acesta a adaugat ca de la preluarea Prolemn si pana in prezent, Kastamonu a realizat investitii de peste 60 de milioane de dolari in modernizarea si extinderea platformei industriale de la Reghin, precum si intr-o fabrica pentru fete de usi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.