Federatia Educatiei Nationale (FEN) va organiza, in 5 octombrie, de Ziua Mondiala a Educatiei, un miting si un mars de protest la Bucuresti, membrii de sindicat fiind nemultumiti de subfinantarea sistemului educational. Potrivit unui comunicat de pre
Federatia Educatiei Nationale (FEN) va organiza, in 5 octombrie, de Ziua Mondiala a Educatiei, un miting si un mars de protest la Bucuresti, membrii de sindicat fiind nemultumiti de subfinantarea sistemului educational. Potrivit unui comunicat de presa al FEN, intre orele 12.00 si 15.00 va avea loc un miting in Piata Revolutiei, urmat de un mars pe traseul Piata Revolutiei - Dem I. Dobrescu - bulevardul Gh. Magheru - Piata Romana - bulevardul L. Catargiu - Piata Victoriei, ambele aprobate de Primaria Bucuresti. La aceasta actiune participa membrii federatiei din Bucuresti si din toata tara, fiind insa asteptati - potrivit FEN - toti salariatii din invatamant nemultumiti de starea actuala a sistemului. In conformitate cu art. 8 din Contractul colectiv de munca unic la nivel de ramura - invatamant, participarea la miting, care este o manifestare specifica dedicata acestui eveniment, se poate face in timpul programului de lucru al salariatilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.