schimbarea presedintilor celor doua Camere - care ne-a ocupat timpul in ultimele cateva luni - e si ea pe cale sa-si dea duhul. Ca recunoaste sau nu, presedintele Basescu a fost lansatorul ambelor obsesii care au bantuit, inutil, clasa politica. s
schimbarea presedintilor celor doua Camere - care ne-a ocupat timpul in ultimele cateva luni - e si ea pe cale sa-si dea duhul.
Ca recunoaste sau nu, presedintele Basescu a fost lansatorul ambelor obsesii care au bantuit, inutil, clasa politica. si anticipatele, si schimbarea presedintilor Camerelor au fost trasate de el imediat dupa inscaunarea la Cotroceni, intr-un prim interviu incendiar. Iar politicienii s-au conformat. Ei, si daca tot are Traian Basescu o influenta atat de mare asupra agendei publice si daca tot s-a hotarat ca anticipatele nu mai sunt de actualitate, poate le traseaza o alta sarcina "puilor" sai politici: sa treaca la treaba. Caci, in aceste noua luni si jumatate, inundatiile nu prea s-au sinchisit nici de anticipate, nici de Nastase si Vacaroiu.
Poate vedem, in sfarsit, Parlamentul votand legile necesare integrarii. Poate-l vedem, in sfarsit, pe Boc ocupandu-se de treburile Clujului, nu numai de haraieli politice. Poate-l vedem, in sfarsit, pe Videanu luand in serios treburile presante ale Capitalei, nu numai pe cele ale PD. Poate!...


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.