Cea mai mare captura de ecstasy a avut loc la Targu Mures. Este vorba despre peste 1.100 de pastile, evaluate pe piata neagra la aproximativ 10.000 de dolari, in acest caz fiind cercetate sase persoane. Captura de ecstasy, cea mai mare la nivel natio
Cea mai mare captura de ecstasy a avut loc la Targu Mures. Este vorba despre peste 1.100 de pastile, evaluate pe piata neagra la aproximativ 10.000 de dolari, in acest caz fiind cercetate sase persoane. Captura de ecstasy, cea mai mare la nivel national in acest an, a fost facuta de procurorii DIICOT si ofiterii de la Crima Organizata Harghita. Anchetatorii spun ca filajul a avut loc timp de trei luni, iar pe 18 septembrie a.c. a fost organizat un flagrant intre localitatile Praid si Sovata, unde au fost descoperite 1.137 de pastile de ecstasy, ambalate in sapte pungi. Drogurile erau aduse de un cetatean din Ungaria si urmau sa fie vandute unui traficant din Targu Mures.
Procurorii au declarat ca traficantii risca o pedeapsa cuprinsa intre 10 si 20 de inchisoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.