colaborare cu institutul de cercetare a pietei - GfK. Noul Top, realizat in premiera in Romania, ofera un clasament al celor mai bune companii pentru care merita sa lucrezi, un studiu despre cele mai bune pachete salariale si conditii de munca. "E
colaborare cu institutul de cercetare a pietei - GfK.
Noul Top, realizat in premiera in Romania, ofera un clasament al celor mai bune companii pentru care merita sa lucrezi, un studiu despre cele mai bune pachete salariale si conditii de munca. "E o buna lucrare pentru tinerii care doresc sa-si gaseasca un loc de munca. Trebuie sa scapam de prejudecatile conform carora in Romania angajarile se fac doar pe pile, iar valoarea nu conteaza", a precizat Ionut Popescu, director coordonator al revistei "Capital".
"Un astfel de top poate deveni un instrument de lucru atat pentru angajati, cat si pentru angajatori - un adevarat standard pe piata muncii din Romania. Ca angajator iti da idei despre ce mai poti face pentru oamenii tai si nu pentru a ajunge intr-un top, ci pentru a deveni mai eficient", a apreciat omul de afaceri Dinu Patriciu, a carui companie, "Rompetrol", figureaza in acest Top.
La baza construirii acestei lucrari au stat exclusiv parerile angajatilor. 2.000 de salariati, din peste 100 de companii, au raspuns confidential unui chestionar, ce a cuprins 41 de criterii de evaluare, grupate in patru mari categorii: conditii de munca oferite de companie, calitatea colaborarii in companie, pachetul salarial si avantajele salariale, conditii de recreere si dezvoltare profesionala. Primele trei locuri in acest Top 50 al "Celor mai bune companii pentru care sa lucrezi" au fost ocupate de: "Pfizer Romania", "Policolor" si "Cosmetics Oriflame Romania".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.