domnisoarelor dornice de a invata lucruri noi, practice si, in acelasi timp, necostisitoare. inca de la primele ore ale diminetii de 27 septembrie cititoarele cotidianului Libertatea au facut cunostinta cu proaspata aparitie editoriala a grupului R
domnisoarelor dornice de a invata lucruri noi, practice si, in acelasi timp, necostisitoare. inca de la primele ore ale diminetii de 27 septembrie cititoarele cotidianului Libertatea au facut cunostinta cu proaspata aparitie editoriala a grupului Ringier. Chiar de la primul numar, "Libertatea pentru femei" a avut un succes extraordinar, demonstrandu-si potentialul de a capta atentia reprezentantelor sexului frumos din diverse categorii de varsta sau sociale. Primul numar a fost distribuit gratuit impreuna cu ziarul Libertatea, de saptamana viitoare cititoarele putand cumpara revista in fiecare marti de la chioscuri cu numai 0,99 lei. De ce merita sa cumperi in fiecare saptamana "Libertatea pentru femei"? Raspunsul este simplu: pentru ca acopera o gama larga de subiecte de interes feminin si, nu in ultimul rand, costa mai putin de un leu greu. Ce primesti in schimbul unei sume atat de mici? Interviuri cu cele mai indragite vedete din Romania, stiri din lumea artistica, horoscop, diete, sfaturi practice, zeci de trucuri menite sa te ajute sa fii mereu tanara si frumoasa, dar si sa te invete cum sa faci ca fiecare zi a vietii de cuplu sa fie senina si plina de bucurii. Pe langa toate acestea, alaturi de redactorii noii reviste vei invata cum sa-ti decorezi casa in functie de sezon, in pas cu moda si cu bani putini. Vei descoperi in fiecare numar retete culinare delicioase, usor de preparat, ieftine si rapide, care iti vor permite sa-ti petreci cat mai putin timp in bucatarie. in fiecare saptamana, povestile de viata ale cititoarelor te vor ajuta sa intelegi ca nu esti singura, ca ceea ce nu te-a doborat te face mai puternica si iti da curajul de a merge mai departe cu optimism. Fa din "Libertatea pentru femei" prietena ta de suflet si nu vei regreta! Nu exista intrebare care sa te framante in viata de zi cu zi si care sa nu-si gaseasca raspunsul in cele 48 de pagini ale revistei.

Julia (Sexxy)

"Am fost surprinsa astazi de noul supliment dedicat mie, de fapt, noua, femeilor. Am purtat-o toata ziua in buzunar si am rasfoit-o oriunde am avut timp", marturiseste solista, pe care am surprins-o cu numarul inaugural al suplimentului "Libertatea pentru femei" chiar intr-o pauza de sofat, caci urmeaza cursurile scolii pentru soferi."Parerea mea? Deocamdata incerc sa ma familiarizez cu ea. Este o revista noua si plina de materiale utile".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.