Patronatul Presei din Romania - Romedia, membru al UGIR-1903, constata cu ingrijorare demersurile de tip cenzura ale Consiliului National al Audiovizualului. Motivatia cu care aceasta institutie sanctioneaza sau interzice anumite emisiuni de televizi
Patronatul Presei din Romania - Romedia, membru al UGIR-1903, constata cu ingrijorare demersurile de tip cenzura ale Consiliului National al Audiovizualului. Motivatia cu care aceasta institutie sanctioneaza sau interzice anumite emisiuni de televiziune este, de cele mai multe ori, superficiala, vizand cu precadere incalcarea drepturilor constitutionale ale unor societati private de televiziune. Intrucat CNA-ul si-a facut o practica periculoasa din a sanctiona studiourile private de televiziune, Romedia solicita urgent evaluarea sub acest aspect a activitatii CNA de catre Comisiile de Specialitate ale Parlamentului Romaniei.
Totodata, solicita ca la aceasta analiza sa fie invitati si reprezentanti ai patronilor de presa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.