Raiffeisen Bank a modificat incepand de ieri dobanzile la depozite.
Dobanda la conturile curente in lei pentru persoane fizice, cat si pentru persoanele juridice si liber profesionisti, va fi de 2,5 la suta.
Dobanda pentru depozitele in
Raiffeisen Bank a modificat incepand de ieri dobanzile la depozite.
Dobanda la conturile curente in lei pentru persoane fizice, cat si pentru persoanele juridice si liber profesionisti, va fi de 2,5 la suta.
Dobanda pentru depozitele in lei, scadente la o luna, cu rata fluctuanta a dobanzii, pentru persoane fizice, va fi de cinci procente. Pentru depozitele in lei cu plata lunara a dobanzii si dobanda fluctuanta, persoanele juridice si liber profesionistii vor primi o dobanda de patru la suta, pentru scadenta la o luna, trei luni, sase, noua sau 12 luni.
Pentru contul Acces plus in lei, deschis de persoane fizice, cu sume intre 4.000.000 si 50.000.000 lei, dobanda modificata este de doua procente, iar pentru sume peste 50.000.000 lei, dobanda este de patru procente.
Carnetele de economii in lei, pentru persoanele fizice, cu scadenta la trei, sase si 12 luni, vor primi o dobanda de trei la suta.
Contul BONUS, cu rata fixa de dobanda si plata lunara a dobanzii va primi o dobanda de cinci la suta pentru transa 1 scadenta la o luna, suma minima de deschidere a contului fiind de 1.000.000. Pentru transa 2 scadenta la o luna, cu suma minima pentru deschiderea contului de 40.000.000 lei, dobanda va fi de sase procente.
Depozitele cu depuneri la vedere vor primi o dobanda anuala de 0,25 la suta, atat in ceea ce priveste persoanele fizice, cat si cele juridice si liber profesionistii. Pentru contul ACCES PLUS cu depuneri intre 4.000.000 si 50.000.000 lei, pentru persoane fizice, dobanda este de doi la suta, iar pentru sume peste 50.000.000 de lei, banca acorda o dobanda de patru procente. Depozitele pe baza de contract cu rata fluctuanta de dobanda si plata lunara a dobanzii, cu limita minima de 1.000.000 de lei, pentru termen de depunere la o luna, dobanda este de cinci la suta, pentru trei luni, de sase la suta, pentru sase luni, de 6,50 la suta, pentru noua luni, de 6,75 la suta, iar pentru un an, de sapte procente.
Depozitele pe baza de contract cu rata fluctuanta sau fixa de dobanda si plata sau capitalizarea dobanzii la scadenta cu termen de depunere la o luna, cu limita minima de 500.000 de lei, vor primi o dobanda de cinci la suta, iar cele cu termen de depunere la trei luni, de sase procente.
Carnetele de economii cu rata fluctuanta de dobanda si plata lunara a dobanzii, cu termen de depunere la vedere si limita minima de 50.000 de lei, vor primi o dobanda de 0,25 la suta, iar carnetele cu termen de depunere la trei, sase sau 12 luni si limita minima de un milion, primesc o dobanda de trei procente.
Contul EVENIMENT cu rata fluctuanta de dobanda si capitalizarea lunara a dobanzii cu termen de depunere intre 91 si 365 de zile, cu limita minima de 500.000 de lei, va primi o dobanda de 6,25 la suta. De asemenea, contul BONUS cu rata fixa, cu reinnoire automata si plata lunara a dobanzii, cu termen de depunere la o luna, va primi o rata anuala de cinci procente, la suma minima de un milion, respectiv pentru Banda 1 si de sase la suta, la limita minima de 40.000.000 de lei, respectiv la Banda 2.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.