Sindicalistii de la Nitramonia Fagaras au pichetat, ieri, Prefectura Brasov, nemultumiti de intarzierea cu care angajatii AVAS au scos la privatizare societatile din cadrul combinatului, dar si pentru ca nu isi mai iau salariile la timp, transmite Me
Sindicalistii de la Nitramonia Fagaras au pichetat, ieri, Prefectura Brasov, nemultumiti de intarzierea cu care angajatii AVAS au scos la privatizare societatile din cadrul combinatului, dar si pentru ca nu isi mai iau salariile la timp, transmite Mediafax. Sindicalistii sustin ca isi vor continua actiunile de protest pe parcursul intregii saptamani. "Avem autorizatie pentru toata saptamana si vom continua sa protestam cat putem. Nu ne vom opri daca primim doar o simpla promisiune, ci trebuie sa vedem un protocol scris in care sa ni se arate cum se va rezolva situatia banilor pentru salariile restante si cele pentru perioada viitoare, dar si banii pentru conservarea instalatiilor de nitroglicerina", a declarat liderul de sindicat al combinatului, Lucian Cupu. Acesta a mai precizat ca sindicalistii nu cer subventii sau ajutoare, ci vor "sa fie lasati sa munceasca, nu sa cerseasca", a adaugat Cupu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.