Traficul infernal din ultimele zile din Capitala, generat de ploi, defectarea semafoarelor si a gropilor din carosabil, i-a determinat pe politistii de la Brigada Rutiera sa ia masuri. Agentii de Circulatie au iesit pe traseu, in week-end, nu pentru
Traficul infernal din ultimele zile din Capitala, generat de ploi, defectarea semafoarelor si a gropilor din carosabil, i-a determinat pe politistii de la Brigada Rutiera sa ia masuri. Agentii de Circulatie au iesit pe traseu, in week-end, nu pentru a aplica obisnuitele amenzi, ci pentru a da o mana de ajutor Administratiei Strazilor si Primariilor sectoarelor 1 si 6. Nici mai mult, nici mai putin, oamenii legii au trecut la inventarierea gaurilor din asfalt. Ploile abundente cazute saptamana trecuta au afectat desfasurarea traficului rutier si prin defectiunile produse retelelor electrice ale semafoarelor sau prin surparile produse in carosabil. Din aceasta cauza, se precizeaza intr-un comunicat al Politiei Capitalei, Brigada Rutiera identifica deficientele si le comunica autoritatilor in domeniu pentru a lua masurile necesare. Astfel, sambata si duminica au fost descoperite gropi pe 31 de artere principale, cele mai multe dintre acestea fiind pe Calea Giulesti, Calea Floreasca, Sos. Giurgiului, Calea Ferentarilor, Sos. Oltenitei si la intersectiile strazilor Polona - Eminescu - Dacia, Calea 13 Septembrie - Drumul Sarii. Politistii ii sfatuiesc pe toti conducatorii auto care intalnesc orice obstacol nesemnalizat, ce poate pune in pericol siguranta circulatiei, sa anunte Brigada de Politie Rutiera la telefoanele 9544 sau 323.75.60.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.