Asteptata cu nerabdare de cele doua galerii, partida din sos. stefan cel Mare nu a avut, practic, istoric. Dinamo a marcat cand si cum a vrut, in timp ce Rapid a irosit cu nonsalanta cele doua mari ocazii avute la 0-1. Ramasi in "10" dupa eliminarea
Asteptata cu nerabdare de cele doua galerii, partida din sos. stefan cel Mare nu a avut, practic, istoric. Dinamo a marcat cand si cum a vrut, in timp ce Rapid a irosit cu nonsalanta cele doua mari ocazii avute la 0-1. Ramasi in "10" dupa eliminarea lui M. Constantin, giulestenii au incheiat repriza secunda in avantaj. Dar nu mai conta. La 4-0 pentru gazde, derby-ul s-a jucat doar la trecerea timpului.
"Din pacate noi am ratat toate ocaziile avute, iar ei au inscris de fiecare data. Dupa eliminarea lui Marius Constantin jocul n-a avut decat o intrebare: cu cat va castiga Dinamo?" a declarat, dupa meci, antrenorul Rapidului Razvan Lucescu. intrebat daca se gandeste sa-si dea demisia dupa acest dezastru, tehnicianul a replicat: "in acest moment, nici nu se pune problema!". La randul sau, Marius Maldarasanu a marturisit: "Astazi au fost mai buni. Probabil ca la scorul asta nici nu trebuia sa ne prezentam. Asta este viata". De partea cealalta, antrenorul dinamovistilor, Ioan Andone, a precizat: "Am facut o partida extraordinara, mai ales in prima repriza. in a doua chiar le-am spus baietilor ca nu ma mai intereseaza daca vom mai marca sau nu, pentru ca ne asteapta un meci dificil in UEFA. Ca antrenor, recunosc, am cam pierdut, dar ca jucator, cand dracu' sa joc impotriva lor daca erau in "B"?". Indisponibil pentru acest meci, Claudiu Niculescu a tinut sa puncteze macar pe taramul declaratiilor. "Nu i-am batut pe cei de la Rapid, ci i-am umilit, dar trebuie sa fim si putin corecti ca si ei, la 1-0, au avut doua sau trei ocazii, dar asta este fotbalul. Peste cativa ani nu o sa se intrebe nimeni cate ocazii a avut Rapidul, ci toata lumea va sti ca scorul a fost de 5-2", a spus Niculescu, atacantul dinamovist marturisind ca, in timpul jocului, ii venea sa sara gardul si sa intre pe teren pentru a-si ajuta echipa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.