Cunoscatoare in ale pedalelor taine, Dana a intrat din plin in trafic de la prima sedinta, chiar daca era noapte. S-a descurcat excelent, spre deosebire de condusul ziua, cand preocuparea ei de baza e sa raspunda zambitoare oamenilor care o recunosc
Cunoscatoare in ale pedalelor taine, Dana a intrat din plin in trafic de la prima sedinta, chiar daca era noapte. S-a descurcat excelent, spre deosebire de condusul ziua, cand preocuparea ei de baza e sa raspunda zambitoare oamenilor care o recunosc: "Daca lumea vorbeste cu mine, eu de ce sa fiu necomunicativa? Trebuie sa le raspund! Ce-i drept, e putin cam ciudat, pentru ca ma opresc in mijlocul strazii, dau geamul jos si discut cu oamenii care ma abordeaza. Mi se pare mai important decat condusul, desi instructorul m-a certat putin pentru ca de la o "discutie" de genul acesta s-a produs un ambuteiaj de toata frumusetea", povesteste amuzata Dana, a carei experienta din copilarie in condusul masinutelor busitoare ii e de folos acum.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.