Politistii bulgari nu au comunicat oficial autoritatilor de la Bucuresti existenta unor legaturi intre transportul si detinerea ilegala de hafniu si "mafia din Romania, cu conexiuni in Orientul Mijlociu", a anuntat, ieri, IGPR. Politistii romani coop
Politistii bulgari nu au comunicat oficial autoritatilor de la Bucuresti existenta unor legaturi intre transportul si detinerea ilegala de hafniu si "mafia din Romania, cu conexiuni in Orientul Mijlociu", a anuntat, ieri, IGPR. Politistii romani coopereaza cu omologii din strainatate pentru a lamuri imprejurarile in care un bulgar a fost arestat, saptamana trecuta, avand asupra sa 3,5 kg de hafniu, proceduri in cadrul carora au fost audiati, in calitate de martori, doi cetateni romani. Coloborarea dintre cele doua state urmareste obtinerea de date si informatii in vederea documentarii eventualelor activitati infractionale care au legatura cu arestarea cetateanului bulgar si care au fost sau urmau sa fie derulate pe teritoriul Romaniei. Informatiile aparute in articolul din 25 septembrie a.c., in cotidianul Sunday Herald, sub semnatura lui Gabriel Ronay, nu se confirma. La finalizarea anchetei, in masura in care datele obtinute nu vor afecta siguranta nationala, IGPR le va face publice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.