Banca Comerciala Romana (BCR) a obtinut, in primele sase luni, un profit net de 443 de milioane lei (121 de milioane euro), reprezentand 70% din castigul pe 2004, iar activele au urcat la 26,3 miliarde lei (7,18 miliarde euro), reiese din datele furn
Banca Comerciala Romana (BCR) a obtinut, in primele sase luni, un profit net de 443 de milioane lei (121 de milioane euro), reprezentand 70% din castigul pe 2004, iar activele au urcat la 26,3 miliarde lei (7,18 miliarde euro), reiese din datele furnizate de banca.
"In contextul actual, cu o marja a dobanzilor in scadere, consideram ca modul nostru de organizare a afacerilor ne va permite sa ne mentinem si la sfarsitul anului peste nivelul indicatorilor prognozati in buget. Mentinerea resurselor ne-a asigurat si ne va sustine in continuare cresterea bilantului", a declarat pentru Mediafax presedintele BCR, Nicolae Danila.
In primele sase luni, activele bancii au crescut cu 12%, pe fondul unui sold al creditelor care a atins 12,4 miliarde lei. Numai imprumuturile pentru populatie au avansat cu 40%, ajungand la 4,6 miliarde lei. Totalul depozitelor clientelei nebancare insumeaza 18,2 miliarde lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.