Incepand din data de 22.09.2005 Banca Tiriac a redus dobanzile nominale la creditele in lei acordate persoanelor fizice. Astfel, dobanda in lei pentru MultiCredit, credit destinat celor care doresc sa achizitioneze produse si servicii pentru nevoi p
Incepand din data de 22.09.2005 Banca Tiriac a redus dobanzile nominale la creditele in lei acordate persoanelor fizice. Astfel, dobanda in lei pentru MultiCredit, credit destinat celor care doresc sa achizitioneze produse si servicii pentru nevoi personale in limita a 5.000 de euro, fara a fi solicitata vreo garantie imobiliara sau gaj pe alte bunuri, s-a diminuat de la 13% pentru clientii cu Cont Central (cont de salarii) la 10,5% pe an si de la 14% pentru clientii cu cont curent la 11,5% pe an.
MultiCredit Plus, noul credit pentru nevoi personale, lansat recent de banca, a carui perioada de creditare este cuprinsa intre 12 si 60 de luni si prin care se poate obtine pana la 10.000 euro sau echivalent lei fara garantie imobiliara, beneficiaza de dobanda variabila si fixa. Nivelul acestora a scazut cu trei puncte procentuale astfel: dobanda fixa in lei este in prezent de 10,5% pe an pentru Contul Central si de 11,5% pe an pentru pentru contul curent. Dobanda variabila in lei se situeaza la nivelul de 13% pe an pentru Contul Central si de 14% pe an pentru contul curent. Al treilea produs din gama creditelor pentru nevoi personale, MultiCredit Extra prin care se pot obtine pana la 50.000 de euro pe maximum 20 ani, are o dobanda in lei de 9,4% (fixa in pe primii trei ani), mai mica fata de cea anterioara care era de 14%.
Creditul Metro pentru achizitionarea bunurilor de folosinta indelungata in reteaua magazinelor Metro, a inregistrat o scadere de 3 procente fiind in prezent de 10,5% pe an la Contul Central si de 11,5% pe an la contul curent. Celelalte credite de consum prin intermediari au inregistrat la fel o scadere de trei puncte procentuale, dobanda fiind in prezent de 14%.
Crediul Auto beneficiaza de asemenea de reducerea dobanzii de la 13% pe an pentru Contul Central la 9% pe an si de la 14% pe an la 9,5% pe an pentru clientii cu cont curent. Creditul overdraft a ajuns la 12% pe an, iar Creditul Personal (overdraft de pana la 6 salarii) la 15%.
Banca Tiriac ofera incepand de la aceeasi data posibilitatea achizitionarii de credite imobiliare si ipotecare in lei pe o perioada de maximum 25 de ani cu o dobanda de 9,3% pe an (dobanda fixa in primii trei ani).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.