doua oara in acest an, proaspat ridicata sa vila din comuna Lazu (pe drumul ce leaga Constanta de Eforie Nord) are subsolul inundat. E vorba de multe camere in care s-a infiltrat malul o data cu apa. si acesta trebuie scos imediat, caci emana un mir
doua oara in acest an, proaspat ridicata sa vila din comuna Lazu (pe drumul ce leaga Constanta de Eforie Nord) are subsolul inundat. E vorba de multe camere in care s-a infiltrat malul o data cu apa. si acesta trebuie scos imediat, caci emana un miros urat. Dorin s-a mobilizat cu ai sai parinti si a scos apa pana la 2.00 dimineata.
* Catalin Crisan a trait 3 nopti de calvar, caci in fiecare seara cobora in subsolul casei sale (in imediata apropiere a sos. stefan cel Mare) pentru a scoate apa pana spre dimineata din incaperea amenintata de inundatie.
* Mihaela Cernea de la "Class" se numara printre "avariatele" inundatiilor din aceste zile. in urma cu trei zile, subsolul casei din cartierul Cotroceni, acolo unde locuieste, a fost invadat de apa. Desi e una dintre cele mai selecte zone din Bucuresti, respectivul cartier are un sistem de canalizare invechit. in cazul Mihaelei, a fost distrus un birou cu mai multe calculatoare, care nu au mai putut fi salvate.
* Mugur Mihaescu: "Am cateva infiltratii in balconul casei, dar atat, nimic mai mult. Casa mea este asigurata, asa ca nu-mi fac mari probleme", a declarat el cu umor.
* Casa lui Adrian Minune din stefanesti de Jos a scapat ca prin "minune" de inundatii, datorita constructiei solide a gardului si etanseizarii portilor. Mai toate casele din jurul vilei solistului au fost afectate de ape.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.