HVB Bank a redus, vineri, nivelul ratelor dobanzilor la depozitele in lei sub cele la termen pentru devize. Dobanda la depozitele in lei cu scadenta la o luna este de 1,75 la suta, de 2,25 la suta la trei luni, respectiv 2,5 la suta la sase luni, nou
HVB Bank a redus, vineri, nivelul ratelor dobanzilor la depozitele in lei sub cele la termen pentru devize. Dobanda la depozitele in lei cu scadenta la o luna este de 1,75 la suta, de 2,25 la suta la trei luni, respectiv 2,5 la suta la sase luni, noua luni si un an. La depozitele la termen in dolari, dobanda va fi de 2,65 la suta la o luna, 2,7 la suta la trei luni, 2,8 la suta la sase luni, trei la suta la noua luni, si 3,0 la suta la un an. La depozitele la termen in euro, dobanzile vor fi de 1,7 la suta la o luna, 1, 75 la suta la trei si sase luni, si 1,85 la suta la noua luni si un an. Oficiali ai bancii au declarat ca reducerea puternica a dobanzilor la depunerile in lei urmareste politica Bancii Nationale de scadere a dobanzilor pe piata bancara si reprezinta o adaptare la decizia Bancii Centrale de a nu mai steriliza lichiditatile din piata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.