un numeros public la Brasov si a adus, ca de obicei, cea mai buna audienta de la Cerb, din toate serile. Pe scena, timp de sase ore si pe o ploaie continua, s-au perindat peste 300 de artisti, interpreti si ansambluri. Desi organizatorii s-au feri
un numeros public la Brasov si a adus, ca de obicei, cea mai buna audienta de la Cerb, din toate serile. Pe scena, timp de sase ore si pe o ploaie continua, s-au perindat peste 300 de artisti, interpreti si ansambluri.
Desi organizatorii s-au ferit sa ofere cifre privind sumele incasate de Joe Cocker si Natalie Imbruglia, carcotasii spun ca acestia au venit in Romania pe sume mult mai mici decat primesc in mod obisnuit. De pilda, Joe Cocker se pare ca ar fi incasat 300.000 de euro, iar Natalie Imbruglia doar 150.000 de euro.
Ramona Badescu a fost intrebata de un ziarist daca a fost multumita de prestatia ei pe scena. Irina Radu a pus punctul pe "i" recunoscand punctul slab al Ramonei.
Blonda cu care a venit Bittman la concertul lui Cocker a starnit furori la Brasov. Unii au spus ca ea ar fi Iulia Vantur de la PRO TV Brasov, cu care s-ar fi auzit ca interpretul ar avea o relatie in secret de ceva vreme. Presa e cu ochii pe Bittman, doar-doar o afla cine e blonda misterioasa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.