sut spre poarta lui Kajcsa, expediat de Tanasa, dupa un luft copilaresc al lui Ionut Badea! Un pansament pentru inima mult incercata a olteanului. Dupa odihna, tot oaspetii au fost aproape de gol, insa sutul lui Falemi a izbit transversala lui Preda!
sut spre poarta lui Kajcsa, expediat de Tanasa, dupa un luft copilaresc al lui Ionut Badea! Un pansament pentru inima mult incercata a olteanului. Dupa odihna, tot oaspetii au fost aproape de gol, insa sutul lui Falemi a izbit transversala lui Preda! "Nu meritam lanterna! Cat de curand o s-o predam", a spus la final "Puriul", si ar putea avea dreptate, mai ales daca si Sabin Ilie si-ar intra rapid in forma.
Din cauza protestelor, la Mioveni s-a petrecut o premiera. Ambii tehnicieni au fost eliminati pentru proteste, inca din prima repriza: Cartu - chiar din minutul 19, Rednic - in minutul 42.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.