Strategia de maximizare a pretului in procesul de privatizare a BCR si CEC reprezinta un element important, insa trebuie luate in considerare si alte criterii in evaluarea ofertelor, sustine directorul departamentului de dezvoltare al Dexia Bank, Ste
Strategia de maximizare a pretului in procesul de privatizare a BCR si CEC reprezinta un element important, insa trebuie luate in considerare si alte criterii in evaluarea ofertelor, sustine directorul departamentului de dezvoltare al Dexia Bank, Stephane Vermeire.
"Cand pretul maxim este considerat cel mai important criteriu in evaluarea ofertelor pentru privatizare, procedura este corecta si transparenta. Este insa necesar sa se analizeze si soliditatea bancilor competitoare, planul de afaceri propus, precum si angajamentele asumate in eventualitatea preluarii", a declarat oficialul bancii belgiene. Directorul general al Dexia Bank, Axel Miller, a afirmat ca Romania este o piata strategica pentru Dexia, o oportunitate de extindere in Europa Centrala si de Est. "Este o piata atractiva, cu perspective de dezvoltare. Sectorul bancar poate sa creasca de circa zece ori, in urmatorii 15 ani", a spus Miller.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.