Mersul pe carbuni incinsi este cu siguranta una din cele mai neobisnuite forme de pregatire de la noi din tara. in ultimii ani, tot mai multi romani se inscriu la astfel de seminarii neobisnuite. "Mi s-a povestit despre acest tip de curs ca te ajut
Mersul pe carbuni incinsi este cu siguranta una din cele mai neobisnuite forme de pregatire de la noi din tara. in ultimii ani, tot mai multi romani se inscriu la astfel de seminarii neobisnuite. "Mi s-a povestit despre acest tip de curs ca te ajuta sa fii cel mai bun in ceea ce faci. Am avut nevoie de asa ceva pentru a-mi demonstra ca sunt in stare sa-mi inving teama. Nu credeam ca o sa trec peste carbunii incinsi, dar pana la urma am trecut. Am simtit la sfarsit, dupa ce am trecut prin acea carare de foc, un val de energie puternic. O multumire de sine extraordinara. Am reusit sa fac ceva ce nu ma credeam in stare. Omul nu isi poate inchipui cate limite poate sa-si depaseasca", ne-a spus una din cursante, Oana Avram (27 de ani), economista la o firma din Bucuresti. La ultima sa demonstratie, Bruno Medicina a convins peste 30 de participanti la curs sa treaca prin carbunii incinsi. Dupa un seminar ce a durat aproximativ 3 ore, toti participantii au iesit din sala de curs hotarati sa treaca prin "covorul de foc" lung de aproximativ 6 metri. Pe ritmul unei melodii antrenante, elevii trainerului italian au inceput sa se descalte si sa se alinieze in dreptul liniei de foc.

"Acest exercitiu te vindeca de inhibitii"

Startul l-a dat chiar Bruno Medicina, urmat apoi de cursanti. "Mersul pe carbuni incinsi te vindeca de orice stres sau inhibitie. Este un adevarat exercitiu de vointa in care demonstram ca ne putem depasi limitele. Nu este un seminar despre fachiri sau oameni cu puteri neobisnuite. Ceea ce pentru unii oameni poate parea imposibil, pentru altii este de fapt un lucru obisnuit. Asa e si cu mersul pe carbuni incinsi", a spus Bruno Medicina.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.