Costurile alocate fortei de munca in al doilea trimestru al anului, calculate pe ora, au crescut, in Uniunea Europeana, cu 2,6% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un studiu realizat de Eurostat, biroul de statistica al UE.
Costurile alocate fortei de munca in al doilea trimestru al anului, calculate pe ora, au crescut, in Uniunea Europeana, cu 2,6% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un studiu realizat de Eurostat, biroul de statistica al UE. In zona euro, majorarea a fost de 2,3%, fata de intervalul aprilie - iunie 2004. Cele mai reduse modificari au fost consemnate de Germania, cu 0,8%, Malta, cu 1,1% si Polonia, cu 1,8%, iar cele mai insemnate cresteri au fost inregistrate de Letonia, cu 14,2%, Estonia, cu 10,4% si Slovacia, cu 7,6%. Costurile au crescut cu 6,5% in Ungaria, cu 3,5% in Cehia si cu 7,2% in Slovenia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.