Ministrul ungar al Agriculturii, Jozsef Graf, a declarat, joi, ca Ungaria nu va sprijini pozitia britanica de reducere a subventiilor agricole, intrucat acestea nu sunt acordate in mod echitabil membrilor Uniunii Europene, transmite MTI. Ungaria nu v
Ministrul ungar al Agriculturii, Jozsef Graf, a declarat, joi, ca Ungaria nu va sprijini pozitia britanica de reducere a subventiilor agricole, intrucat acestea nu sunt acordate in mod echitabil membrilor Uniunii Europene, transmite MTI. Ungaria nu va putea sprijini reformele agricole ale Uniunii Europene pana cand subventiile acordate noilor tari membre nu vor ajunge la acelasi nivel cu cele primite de membrii mai vechi, a explicat Jozsef Graf, adresandu-se unei delegatii a Comisiei pentru Agricultura a Parlamentului European. Jean-Claude Fruteau, vicepresedintele Comisiei pentru Agricultura a Parlamentului European, a declarat ca nu crede ca UE va adopta un nou buget in timpul presedintiei britanice, dar si-a exprimat speranta ca acest lucru se va intampla in timpul presedintiei austriece, care va incepe in ianuarie 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.