Hidroelectrica va scoate la vanzare trei grupe de microhidrocentrale, la un pret de oferta situat la o valoare totala de 33,6 milioane lei (9,5 milioane euro), licitatiile de adjudecare urmand sa aiba loc la sfarsitul lunii octombrie si inceputul lun
Hidroelectrica va scoate la vanzare trei grupe de microhidrocentrale, la un pret de oferta situat la o valoare totala de 33,6 milioane lei (9,5 milioane euro), licitatiile de adjudecare urmand sa aiba loc la sfarsitul lunii octombrie si inceputul lunii noiembrie, potrivit unor anunturi ale companiei.
Producatorul de energie electrica va vinde intr-un pachet comun un grup de cinci unitati amplasate in bazinul raului Doftana, judetul Prahova, pretul de oferta pentru aceste active fiind de 27,6 milioane de lei.
Criteriile de participare la licitatie sunt prezentarea unui plan de afaceri pentru operarea si reabilitarea grupului de microhidrocentrale pe o perioada de cinci ani si experienta in domeniu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.