Bucur (33), mingea fugindu-i pe sub picior, in situatie de singur cu poarta goala, in careul mic! A tras si Caramarin, din "libera", putin pe langa. Tribuna fremata, nu mai avea rabdare. Cand se huiduie pe "Dan Paltinisanu" nu-i a bine. Titi Dumitriu
Bucur (33), mingea fugindu-i pe sub picior, in situatie de singur cu poarta goala, in careul mic! A tras si Caramarin, din "libera", putin pe langa. Tribuna fremata, nu mai avea rabdare. Cand se huiduie pe "Dan Paltinisanu" nu-i a bine. Titi Dumitriu stie de ce! Bucurestenii s-au aparat exact, supraaglomerat, asteptand sclipirea lui Mazilu, insa "tricolorul" a dat de pamant cu o ocazie unica. Ceva mai tarziu, tot Ionut a fost erou, respingand de pe linia portii. Forcingul lui EuroPoli a fost ruinat de Salomir, care n-a vazut hentul clar in careu al lui Rusu (85). Apoi, asistentul sovre a fost atent si nu a validat golul neregulamentar al lui Osei, din prelungiri. Nulul a innebunit la final Timisoara si publicul ei. Olaroiu si directorul sportiv Paul Cazan i-au reprosat centralului penalty-ul neacordat, iar cativa suporteri au patruns in acest timp pe teren.

Iancu: "N-am incredere in cei lasi"

Jucatorii au fost asteptati la vestiare de presedintele Marian Iancu, care a incercat sa guverneze haosul: "Va suparati voi, ne suparam noi, plecam toti? Aratati-le obrazul jucatorilor, dar nu-i injurati", a indemnat el la calm. Apoi, li s-a adresat jucatorilor si lui Olaroiu: "N-am ce sa va reprosez. E greu sa facem o echipa in cateva meciuri. Am incredere, iar Olaroiu ramane. Voi avea incredere in el si in voi pana la capat. N-am incredere in lasi, cine va fi las si va face pasul inapoi, cu acela n-o sa fiu prieten".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.