"Diriga'' de la ''Scoala vedetelor'' s-a casatorit, sambata, la biserica Schitu Darvari cu Misa Balan,barbatul alaturi de care nonconformista vedeta crede ca si-a gasit linistea sufleteasca dupa cateva relatii furtunoase. Pentru acest eveniment atat
"Diriga'' de la ''Scoala vedetelor'' s-a casatorit, sambata, la biserica Schitu Darvari cu Misa Balan,barbatul alaturi de care nonconformista vedeta crede ca si-a gasit linistea sufleteasca dupa cateva relatii furtunoase. Pentru acest eveniment atat de special, Geanina a imbracat o rochie de mireasa alba, al carei design a fost conceput chiar de sotul sau, dar realizat de creatoarea de moda Wilhelmina Arz. Petrecerea de dupa ceremonia religioasa s-a desfasurat intr-o casa parasita din Capitala, unde, alaturi de cei doi, s-au mai aflat familia, prietenii si rudele din Ardeal ale Gianinei. Dintre vedetele autohtone, doar fosta componenta a trupei Van Noizz, Maria Radu, a tinut sa-i ureze ''Casa de piatra!'' simpaticei teveriste. Cei doi amorezi s-au cununat civil in urma cu o luna si jumatate, ceremonia desfasurandu-se, in cea mai mare taina, la Primaria sectorului 2.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.