Alianta PNL-PD da semne de slabiciune. Liberalul Gheorghe Flutur isi sfatuieste colegii sa nu-si mai piarda timpul cu dispute interne si sa se concentreze mai mult pe "combaterea" PSD. Liderul PNL considera ca, in ultima vreme, partidele la putere au
Alianta PNL-PD da semne de slabiciune. Liberalul Gheorghe Flutur isi sfatuieste colegii sa nu-si mai piarda timpul cu dispute interne si sa se concentreze mai mult pe "combaterea" PSD. Liderul PNL considera ca, in ultima vreme, partidele la putere au minimalizat "setea PSD de a reveni la guvernare", iar acest lucru poate duce, in ultima instanta, la nepunerea in practica a proiectelor cu care Alianta a castigat alegerile. "Timpul trece, PSD-ului i s-a facut dor de putere, iar noi nu putem ramane cu mainile incrucisate. Impreuna cu aliatii nostri trebuie sa avem proiecte comune cu care am castigat alegerile de anul trecut, si nu separat. Impreuna putem castiga, respectiv putem pierde separat. Indemnul meu este sa nu minimalizam adversarul politic PSD care, din pacate, nu este tratat si nu se lupta cu aceeasi intensitate din partea noastra, asa cum ne luptam anul trecut pe vremea aceasta", a declarat Flutur, citat de Mediafax. El s-a aratat dezamagit ca, in unele zone ale tarii, social-democratii n-au fost atinsi "nici macar cu o floare". "Eu am ramas adeptul nu sa scuturam floarea, ci sa o taiem cu totul. PSD este un partid care foloseste orice mijoace pentru a-si perpetua puterea. Daca noi nu o sa dam dovada ca suntem uniti in Alianta, ei isi fac jocul", a apreciat liderul PNL. Flutur i-a indemnat pe liberali sa-si concentreze eforturile in lupta impotriva partidului condus de Mircea Geoana si nu sa se iroseasca in lupte interne sau cu partenerii de guvernare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.