de proprietari. Documentele necesare pentru inscrierea la curs sunt urmatoarele: copii dupa buletin/carte de identitate, ultimul act de studii, certificat de nastere si certificat de casatorie pentru situatia schimbarii numelui initial. Taxa de inscr
de proprietari. Documentele necesare pentru inscrierea la curs sunt urmatoarele: copii dupa buletin/carte de identitate, ultimul act de studii, certificat de nastere si certificat de casatorie pentru situatia schimbarii numelui initial. Taxa de inscriere este de 5 lei, la care se adauga costul cursului, care este de 190 lei pentru persoane fizice si 220 lei pentru persoane juridice, platibili in doua rate. inscrierea se face la sediul F.A.P.R. (str. Sfintii Apostoli nr. 44, sector 5, program luni-vineri, orele 9.00-13.00 sau 14.00-16.00), pana cel tarziu in data de 30 septembrie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.