Premiera spectacolului ""Chicago"", de la Sala Mare a TNB, s-a bucurat de un real succes. Stradania de un an si ceva a actorilor, regizorului, muzicienilor, coregrafei si a tuturor celor care au pus umarul la ridicarea la rampa a primului muzical
Premiera spectacolului ""Chicago"", de la Sala Mare a TNB, s-a bucurat de un real succes.

Stradania de un an si ceva a actorilor, regizorului, muzicienilor, coregrafei si a tuturor celor care au pus umarul la ridicarea la rampa a primului muzical capitalist de dupa a€™89 a fost rasplatita cu aplauze indelungi, strigate de admiratie si foarte multe flori. Investitia romano-spaniola de 1, 5 milioane de euro a meritat toti banii. Desi romanii n-au o scoala in care actorii sa se specializeze in muzicaluri, Monica Davidescu, Ilinca Goia, Maia Morgenstern, Stefan Banica jr si toti de pe scena au facut un show de zile mari. O surpriza placuta: bebelusa blonda a Carcotasilor. Regizorul spaniol Reguant a concluzionat, in ovatiile publicului: ""I love you, Bucharest!"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.