Procurorii inspectori din cadrul CSM au stabilit ca procurorul Cristian Panait s-a sinucis pe fondul unei caderi nervoase, seful sau direct de-atunci, Ilie Piciorus, nefiind responsabil de gestul acestuia pentru ca nu l-a fortat niciodata sa ia o dec
Procurorii inspectori din cadrul CSM au stabilit ca procurorul Cristian Panait s-a sinucis pe fondul unei caderi nervoase, seful sau direct de-atunci, Ilie Piciorus, nefiind responsabil de gestul acestuia pentru ca nu l-a fortat niciodata sa ia o decizie impotriva vointei lui. Ancheta procurorilor inspectori a demarat la cererea ministrului Justitiei de a se verifica modul in care a decurs ancheta in dosarul "Lele" si relatia, pe parcursul investigatiilor, dintre Piciorus si Panait. Una dintre variantele luate in calcul de anchetatori ar fi fost starea tensionata dintre el si sef, existand motive sa se creada ca nu erau de acord in privinta scoaterii de sub urmarire penala a procurorului Alexandru Lele.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.