Paris Hilton este anchetata de politia din Maryland, dupa ce autoritatile au primit informatii potrivit carora vedeta a oferit droguri si alcool unor tineri. Oficiali ai politiei din Baltimore au declarat ca iau aceste informatii in serios, adaugand
Paris Hilton este anchetata de politia din Maryland, dupa ce autoritatile au primit informatii potrivit carora vedeta a oferit droguri si alcool unor tineri. Oficiali ai politiei din Baltimore au declarat ca iau aceste informatii in serios, adaugand ca Hilton ar putea plati o amenda destul de ridicata sau chiar sa faca inchisoare, daca este gasita vinovata. Acuzatiile au aparut in urma unui episod dintr-un reality show, "The simple life: Interns", cand Hilton se pare ca a oferit unor tineri marijuana si bautura, pentru a-i face sa fie mai "relaxati", pentru o inregistrare. Un purtator de cuvant al companiei 20th Century Fox, care produce "The Simple Life", a declarat ca aceste acuzatii sunt false: "Paris nu ar pune niciodata in pericol binele unor minori".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.