Denuntat chiar de colegii sai din administratia publica locala, un functionar al Primariei Arad a fost prins de politisti cand primea mita 50 de euro. Constantin Alexe, referent la Serviciul de Ocupare a Domeniului Public era banuit de mai multa vrem
Denuntat chiar de colegii sai din administratia publica locala, un functionar al Primariei Arad a fost prins de politisti cand primea mita 50 de euro. Constantin Alexe, referent la Serviciul de Ocupare a Domeniului Public era banuit de mai multa vreme ca cere diverse "atentii" pentru a-i scuti pe oameni de amenzi. Zilele trecute, politistii si procurorii, sesizati de colegii lui Alexe, l-au suprins pe barbat cand incasa banii de la o persoana careia ii promisese ca-l scuteste de o amenda pentru ocuparea unui teren aflat pe domeniul public. "I-a promis unui cetatean ca-l va scuti de amenda de 1.700 de lei noi(17.000.000 de lei vechi) pentru o <>. Cei doi au fost filmati in timp ce negociau suma, iar functionarul a fost prins cu cei 50 de euro primiti", a declarat Camelia Tuduce, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad. Constantin Alexe a fost retinut pentru 24 de ore pe baza de ordonanta si urmeaza sa fie prezentat judecatorilor, cu propunerea de arestare preventiva pentru luare de mita. Functionarul aradean are 58 de ani si lucra in primarie din 1993. De mai multa vreme, colegii sai il banuiau ca cere bani pentru a-i scapa pe oameni de probleme, insa zilele trecute s-au hotarat sa-l demaste.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.