Au dreptate si responsabilii de la Apa Nova: bucurestenii se spala prea mult, mai ales dimineata, in zilele cand ploua. Am remarcat si eu: luand de buna constatarea lor, nu m-am spalat nici eu pe dinti doua dimineti la rand si - minune! - canalul din
Au dreptate si responsabilii de la Apa Nova: bucurestenii se spala prea mult, mai ales dimineata, in zilele cand ploua. Am remarcat si eu: luand de buna constatarea lor, nu m-am spalat nici eu pe dinti doua dimineti la rand si - minune! - canalul din spatele blocului meu s-a desfundat si-am putut, asemeni lui Clive Cussler, specialistul in recuperarea epavelor de la "National Geographic", sa-mi scot "Matiz"-ul la suprafata. Dar nu stiu daca toti conorasenii mei sunt dispusi la asemenea sacrificii; poate dl Adriean Videanu, primarul Capitalei, care vad ca tine cu dintii la contractul cu sus-numita firma. Cu tot respectul, i-as recomanda Domniei-Sale sa se spele pe cap cu Apa Nova, fiindca si Apa Nova s-a spalat pe maini vizavi de bucuresteni, fie si numai pentru faptul ca investitia pe baza taxei de apa de ploaie, pe care firma ne-o percepe constant, chiar asta s-a dovedit a fi: apa de ploaie.
Mica mea enervare in fata aberatiilor pe care le-a debitat conducerea de la Apa Nova s-a mai domolit cand m-am uitat mai atent la fotografia publicata joi de ZIUA, de la conferinta justificativa de presa a societatii: in fata dlui Andreas Baude, directorul general, si-a dnei Giovana Soare (care nu cred ca nu facuse dus in dimineata respectiva), se puteau vedea cateva pahare goale; probabil ca distinsii reprezentanti n-au indraznit sa le umple si sa le bea, de teama ca vor fi obligati la un moment dat de o necesitate naturala sa mearga intr-un anumit loc si sa infunde astfel din nou, ca bucuresteni, canalele din preajma.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.