Cincisprezece ofiteri cu functii de conducere de la Inspectoratele Judetene ale Politiei de Frontiera Timis, Caras-Severin si Mehedinti au fost destituiti, iar alti 9 sefi au primit atentionari si un termen de gratie de 3 luni pentru a incepe serios
Cincisprezece ofiteri cu functii de conducere de la Inspectoratele Judetene ale Politiei de Frontiera Timis, Caras-Severin si Mehedinti au fost destituiti, iar alti 9 sefi au primit atentionari si un termen de gratie de 3 luni pentru a incepe serios lucrul.
Controlul dispus de chestorul Nelu Pop in randul subordonatilor nu a adus nimic nou nici de aceasta data.
Rezultate slabe inregistrate pe linie operativa, deficiente majore in combaterea migratiei ilegale, dar si o exigenta scazuta sunt doar cateva dintre neregulile constatate.
Lunga, Jimbolia, Moravita, Beba Veche, Cenad, Sannicolau Mare, Moldova Veche, Naidas si Berzeasca sunt zonele "fierbinti" unde infractorii isi fac de cap fara ca autoritatile sa-i deranjeze.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.