impiedicat de tot. Premierul Calin Popescu Tariceanu a dat, ieri, vina pe Opozitie. "Mi s-a spus ca din punct de vedere tehnic regulamentele celor doua Camere s-ar putea finaliza intr-o saptamana, dar Opozitia, in special PSD, se cramponeaza de
impiedicat de tot.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a dat, ieri, vina pe Opozitie. "Mi s-a spus ca din punct de vedere tehnic regulamentele celor doua Camere s-ar putea finaliza intr-o saptamana, dar Opozitia, in special PSD, se cramponeaza de presedintia Parlamentului", a spus Tariceanu. El sustine ca in pofida neintelegerilor cu PSD, majoritatea ii va schimba pana la urma pe Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu, dar "chestiunea tine doar de timp". "Aceste dezbateri au devenit extrem de tensionate, iar parlamentarii ar trebui sa se gandeasca la imaginea institutiei, care este oricum deteriorata", a avertizat Tariceanu.
La seria de consultari marele absent a fost tocmai aliatul de baza din Coalitie, Partidul Democrat. Liderii democrati au sustinut ca nu se pot deplasa la Palatul Victoria intrucat era necesara prezenta presedintelui Emil Boc si a lui Vasile Blaga, la Cluj, la un seminar pe teme economice.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.