Deputatii nostri, care costa anual, fiecare, 6 miliarde de lei (potrivit presedintelui PD, Emil Boc), ar putea sa-si suplimenteze lejer veniturile lansandu-se intr-un serial de genul vechiului "Cascadorii rasului", asortat cu violenta. incrancenati i
Deputatii nostri, care costa anual, fiecare, 6 miliarde de lei (potrivit presedintelui PD, Emil Boc), ar putea sa-si suplimenteze lejer veniturile lansandu-se intr-un serial de genul vechiului "Cascadorii rasului", asortat cu violenta. incrancenati in dorinta de a-l detrona pe Adrian Nastase, deputatii Coalitiei s-au injurat si s-au imbrancit cu "apararea" pesedista. Finalul sedintei de plen semana ieri cu scandalul dintre galeriile Steaua si Dinamo, fara imnuri si esarfe, doar cu injuraturi printre dinti, si imbranceli pe tacute. Scandalul a fost declansat de presedintele de sedinta, liberalul Dan Radu Rusanu, care profitand de absenta liderilor PSD Adrian Nastase si Miron Mitrea (plecati la consultari cu premierul Calin Popescu Tariceanu) a incercat sa supuna la vot limitarea timpilor de dezbatere pe Regulament.
Pesedistii au sarit racnind din scaune, fluturand Regulamentul si contestand votul. Dar viceliderul grupului PSD, Valeriu Zgonea, a fost redus la tacere, taindu-i-se microfonul. Suparatii din toate taberele au asaltat tribuna, reusind sa se incaiere. Primii s-au luat la imbrancit pesedistul Radu Podgoreanu cu pedistul Ioan Olteanu. Podgoreanu sustine ca Olteanu l-a injurat de mama si ca-i pare rau ca nu s-a lasat batut pentru ca l-ar fi dat in judecata pe agresor. Pe langa trimiterea la origini, Radu Podgoreanu a adaugat ca a fost invitat afara la o "dezbatere parte in parte", dar a refuzat elegant. Unii colegi ai deputatilor "belicosi" spun ca Podgoreanu i-ar fi "scapat" totusi un pumn in ceafa deputatului Olteanu, care nu a apucat sa riposteze.
Dupa cateva imbranceli reciproce, au sarit din banci alesii care voiau sa opreasca, spun ei, minigala Local Kombat la nivel inalt. si au cazut si ei "victime" busculadei. Exemplu este liberalul Cristian Busoi, care voia sa intervina in micul meci dintre Olteanu si Podgoreanu, dar a fost "receptionat" cu insulte de pesedistul Cosmin Nicula. Martorii oculari spun ca injuratura pesedistului era ceva cu sex oral, iar "victima" ne-a marturisit doar ca "acest tip de cuvinte nu se pot pune pe hartie". Iar pe deasupra tuturor acestor "mici" dispute parlamentare, fostul consilier al lui Ion Iliescu, Dan Iosif, profera amenintari la adresa tuturor. Sub protectia anonimatului, deputatii din vecinatatea lui Dan Iosif ne-au spus ca s-au simtit vanati cand acesta explica despre crancena soarta ce asteapta pe toata lumea in WC, unde ii va prinde ca sa le dea "capete-n gura". in aceste circumstante, e posibil ca membrii Biroului Permanent sa fi renuntat la piscina si sala de sport de sub Casa Poporului, in favoarea SPP, cu motive bine intemeiate: sa taie din "incisivitatea" alesilor la plen in favoarea unui serviciu care are in mod real nevoie de conditie fizica.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.