Dorel Dorian - fostul deputat al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, dar inca unul dintre liderii acesteia - a aparut din nou pe scena publica in ipostaza de dramaturg. El e autorul piesei "Foc in Vacaresti", prezentata la Teatrul Evreie
Dorel Dorian - fostul deputat al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, dar inca unul dintre liderii acesteia - a aparut din nou pe scena publica in ipostaza de dramaturg. El e autorul piesei "Foc in Vacaresti", prezentata la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti. Piesa a avut premiera saptamana trecuta, dar un nou spectacol va putea fi vizionat azi, de la ora 18.30.


in timp ce toata lumea e concentrata pe problema inundatiilor din tara, deputatul (PPRM), Bogdan Cantaragiu, cere premierului si tuturor autoritatilor sa grabeasca inaugurarea Arcului de Triumf, monument inaltat in Parcul Reconcilierii din Arad. Parlamentarul vrea sa atraga atentia ca, desi a fost finalizat in atelier, monumentul nu a fost inca amplasat la locul sau.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.