Mogosoaia, ca urmare a cresterii nivelului lacului de acumulare cu peste 50 cm, dar si pentru lacul de la Fundulea existau avertizari serioase, raul Mostistea dand batai de cap autoritatilor. Nici bucurestenii din vestul si sud-vestul Capitalei nu tr
Mogosoaia, ca urmare a cresterii nivelului lacului de acumulare cu peste 50 cm, dar si pentru lacul de la Fundulea existau avertizari serioase, raul Mostistea dand batai de cap autoritatilor. Nici bucurestenii din vestul si sud-vestul Capitalei nu trebuie sa stea linistiti, deoarece Argesul inundase ieri la pranz comuna Domnesti, foarte apropiata de cartierele Militari si Drumul Taberei.
Cel putin trei persoane au murit inecate si alte trei sunt date disparute in urma viiturii care a lovit Costinestiul (Constanta) ieri dimineata. Zece case s-au prabusit din cauza suvoaielor, iar scafandrii militari spun ca nu se stie numarul persoanelor surprinse in case de ape. 23 de copii si educatoarele de la o gradinita s-au refugiat in podul cladirii, din cauza suvoaielor.
Un barbat de 26 de ani, din satul Malamuc, comuna prahoveana Gherghita, a fost dat disparut, miercuri, dupa ce a fost luat de apele involburate ale raului Prahova, in timp ce trecea peste un pod. Valentin Georgian Panait, de 26 de ani, din satul Malamuc, a fost vazut ultima data miercuri, in jurul orelor 9.30, in timp ce traversa un pod care trece peste raul Prahova.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.