nicaieri. Toti au uitat de legile importante, de problemele Romaniei, de problema presanta a integrarii... 469 de oameni se bat ca chiorii pentru doua scaune! si "se bat" nu este o exprimare departe de adevar, avand in vedere ca puteti citi in ac
nicaieri. Toti au uitat de legile importante, de problemele Romaniei, de problema presanta a integrarii...
469 de oameni se bat ca chiorii pentru doua scaune! si "se bat" nu este o exprimare departe de adevar, avand in vedere ca puteti citi in aceasta pagina cum, ieri, era cat pe ce sa asistam la un veritabil meci de box intre parlamentari. imbrancelile de la tribuna nu fac cinste nici celor doi alesi implicati, nici partidelor lor, nici Romaniei. V-ati putea intreba cine este vinovat: PSD+PRM sau ceilalti? O premisa falsa! Toti cei angrenati in interminabilul conflict care n-are nici o legatura cu problemele Roma-niei sunt la fel de caposi. Toti nu fac altceva decat sa-i dea apa la moara presedintelui Basescu si sa puna umarul la ridicarea piedestalului unui presedinte exasperat de tembelismul clasei politice.
Vazandu-i, oamenii simpli - care n-au de unde sa fie experti in parlamentarism si pe care-i lasa reci dezbaterile pe aceasta tema - nu pot face decat sa-i dea dreptate presedintelui care vrea un Parlament cu o singura Camera, cu mai putini alesi si mult mai flexibil. si daca le mai ajunge la urechi si informatia ca un parlamentar ne costa anual circa 6 miliarde de lei, e clar incotro inclina "balanta dreptatii".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.